Dr.House sorozatról vélemények? Esetleg hasonló sorzatok?
Figyelt kérdés
Nem orvosos sorozatokra gondolok, hanem olyanra ahol hasonlóan jó szövegeket írnak a színészeknek, esetleg hasonló morbid humor is van benne2020. nov. 22. 21:54
3/11 A kérdező kommentje:
A Grace klininka nem fogott megy a dr.Murphyt nem ismerem de utána nézek. A Lucifert elég unalmasnak tartottam pár rész után
2020. nov. 22. 22:16
4/11 anonim válasza:
Az elso evad bevezetős, de foleg netflix ota zsenialis
6/11 anonim válasza:
Lie to Me (Hazudj, ha tudsz)
Sherlock
Dr Who (Ki vagy doki?)
Sheldon Cooper is hasonlóan elviselhetetlen, mégis nagyon más
7/11 anonim válasza:
Dr Csont, nekem nagyon tetszett. Lucifer egész jó, de a végét nagyon elnyújtották. Ha tudsz angolul akkor a Birtt panelshow-kat nagyon ajánlom, azok ilyen beszologatós, darkhumoros tipusúak, de más a formátum. (lsd Task Master)
Jajj, illetve Született feleségek, hát az örök kedvenc.
9/11 anonim válasza:
illetve a Dexter sorozatnak is van egy furcsa, morbid megközelítése
10/11 anonim válasza:
A Sherlockot ha nem láttad én is nagyon tudom ajánlani, én az miatt kezdtem el a Houset mert azt mondták hasonló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!