Melyik lehet ez a film amit a 2000-es évek elején (max 2006-ig) láthattam? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom mikori a film, de szerintem max 90-es évek vagy a 2000-res évek eleje, nem hiszem hogy régebbi, a szori elég halovány már, hogy miről szólt mert gyerek voltam még. Filmről van szó, nem animációs filmről, de volt benne egy karaket akit talán a srác rajzolt és az életre kellt, vele elvolt, majd egyszer valamitől ez a karakter elkezdett kifakulni, fekete-fehér lenni és hát ugye belehalt volna és a vége az lett, hogy valahogy újra megtelt színekkel és renbejött.
Összesen ennyi az amit tudok. :/
2020. nov. 21. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!