Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Ezer éve keresem de kulcsszavak nem segítenek. Igazából pár dolgokra emlékszem. Van egy csaj akit magántanárként hívnak egy fiúhoz. Azt hiszem a föld alatt van a ház,vagy lehet nem,de valami nem stimmel azt tudom. És mint kiderül, a fiú is már egy felnőtt férfi csak szinte kisgyerekként van kezelve és nagyon furán viselkedik. A szülők is furcsák. Kivetítő is van benne.
Ennyi rémlik csak sajnos
2020. nov. 19. 13:31
1/11 anonim válasza:
Ami a férfit illeti, a teste genetikai okból öregedett a megszokottnál gyorsabban (progeria) és mondjuk tényleg 12 éves volt vagy egy infantilis/mentálisan visszamaradott felnőttről van szó?
Emlékszel valami furcsaságra, amit a férfi vagy a szülei csináltak?
Milyen műfajú film volt és kb. mikor készülhetett?
2/11 A kérdező kommentje:
Mentálisan volt visszamaradott. Fiatal férfi volt,de teljesen gyerekként viselkedett ,gondolom a szülei elnyomása miatt.. mert azok nem akarták hogy felnőjjön. De nem volt semmi pszicho benne meg ilyesmi, ezért nem is mondanám olyan műfajúnak. 2000 utáni film volt szerintem. Nem emlékszem semmi másra :( Egyszer néztem meg talán youtubeon,szóval nem is ,A'kategóriás film. Utána már nem találtam.
2020. nov. 19. 17:02
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, ezek nem azok. :(
2020. nov. 19. 19:06
6/11 A kérdező kommentje:
Úristen ez brutál :S :S
... de nem ez az :(
2020. nov. 19. 20:10
8/11 A kérdező kommentje:
Nem :( Ha jól rémlik kb ez a pár szereplő volt a filmben és leginkább a házban játszódott. Vagy bunkerben, nem is tudom. Egy szőke hajú srác játszotta a gyereket.
2020. nov. 19. 21:14
10/11 A kérdező kommentje:
Nem😥
2020. nov. 22. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!