Ha csak 1 kedvenc filmet irhatnal ide, melyik lenne az? (Ami 1 tortenet, nincs folytatas, csak 1 film)

Itt a komment, amitől újabb 5 hozzászólást tudsz írni.
Aranyos vagy. :)
21 Jajj, koszonom szepen🤗
Love Exposure
Sajnos nem talalok hozza hasznalhato linket, pedig szivesen megneznem. Ha esetleg van hozza valakinek forrasa a filmhez, kuldjetek el legyszi:)
Frequency
Jaajj nagyon jo volt, hat nekem sincs otletem, hogy lehetne folytatni ezt a filmet egyebkent. Az elejen kicsit osszevarodtam, hogy hogy is van a tortenet ugye, de aztan hamar rajottem. A ferfi foszereplo jatszott az Apad, anyad idejojjonbe, ott is jot alakitott, mikor lattam, hogy itt is o van tok megorultem:D

Igen, ez a két dolog nagy szenvedélyem, és a történelemből is a 20-as évek az egyik kedvenc korszakom. Nagyon szeretem az olyan filmeket, amik nem dokumentumfilmek, mégis ilyen módon foglalkoznak a művészetekkel.
Egyébként annyira aranyos vagy, hogy nem csak, mindegyik filmet megnézted, hanem írsz egy röpke reakciót, hogy mit gondolsz róla.

Nem tudom, hogy angol felirattal megfelel-e, de vicces módon pár hónappal ezelőtt valami szent ember feltette YouTube-ra az egész filmet és egyelőre még nem szedték le:
Egyébként nem tudom hogy állsz a japán filmekkel meg animékkel, de ha szoktál animéket nézni, akkor ez a film valószínűleg elnyeri a tetszésed, mert néha tisztára olyan mintha valami animét véletlenül élőszereplősen csináltak volna meg.
De figyelmeztetésképp leszögezem, hogy amikor korábban jellemeztem a filmet és a sok jelző között megemlítettem azt, hogy legperverzebb, akkor azt aláhúzva kell ám értelmezni!
Szerintem nem létezik a világon másik film amihez hasonlítani lehetne, és ezt nem csak én gondolom így, hanem pl. Mark Kermode, a Brit Filmintézet egyik kritikusa is.
23
Ertem:) Igen, tenyleg jo volt, egyedi film az biztos. En is elkezdtem egy konyvet, vagyis pontosan 1,5oldalt irtam le😂
Hat, ha mar ti is vettetek a faradtsagot, hogy irtatok cimeket, en is probalok ra reagalni.😁
24
Koszi a linket, youtubeon nem is jutott eszembe keresni. Meg fogom nezni, vagyis el fogom kezdeni, ha nagyon durva, nem igerem, hogy vegig fogom tudni nezni. Attol fugg mit takar a leirasod a filmrol. De elkezdem mindenkepp ezt is majd, aztan kiderul.:)
A fiver
Nem volt rossz koszi, tetszett a foszereplo igazsagossaga annak ellenere, amiket csinalt.
24
Nekem nem engedi a feliratot a filmhez.

#26.
Azt hiszem, te vagy az első, akinek ajánlottam és valóban megnézte, pedig többezer megtekintett alkotás után is állítom, hogy a világ egyik legjobb filmje. :D Iszonyat erős hangulata van, amit mi, magyarok is teljesen átérzünk, mert a '90-es évek nálunk is hasonlóan szürke, nyomasztó, élhetetlen mocsok volt.
Itt egy kritika is róla, Rusznyák írása majdnem olyan jó, mint maga a film:
A Nautilus Pompilius játékát külön kiemelném (az együttes tagjai többször fel is tűnnek a filmben), ritka szerintem az ilyen jól eltalált filmzene.

Don Jon vagy A Wall Street Pillangói... Nem tudnék dönteni!
Magyarból pedig a Coming Out!
Imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!