Mi lehet ez a film?
Sziasztok!
Az egyik jelenetben az ablakpárkányban ül az anyuka és a kisfiú.
Megkérdezi a fiú, hogy ő miért nem járhat iskolába.
Az anyuka pedig a kezében tart egy táviratot és ilyen sötét/homályos az egész háttérfény. Azt mondja a kisfiúnak, hogy "túl okos vagy hozzájuk és a tehetségeddel nem tudnak mit kezdeni, ezért azt kérik, hogy én neveljelek és én foglalkozzam veled tovább stb, ezért kell itthon maradnod".
Aztán a kisfiú felnő, okos és sikeres ember válik belőle, gazdag is lesz. Azzal fejeződik be az egész film, hogy a fiú megtalálja azt a táviratot, amit az anyukája mutatott neki. A levélben valójában az áll, hogy a fiúnak tanulási/pszichés problémái vannak és, hogy az iskola ezzel nem akar foglalkozni. Az anyukája ezt soha nem mondta el neki és úgy kezelte, minthogyha ő egy különleges/okos ember lenne. Tényleg az is vált belőle.
A történet többi része sajnos nincs meg, azt sem tudom, hogy mikor láttam, talán 3-4 évvel ezelőtt, de maga a film lehet régebbi.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!