Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szoktad nézni az Árvaangyalt?...

Szoktad nézni az Árvaangyalt? Vélemény?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 18:02
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
65%
Nézzétek inkább a CSI-t. :-D
2010. aug. 10. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. aug. 10. 18:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Na én a Te vagy az életemet nem értem. Néha megnézem, de sztem se füle se farka az egész sztorinak. Azt sem értem h a Natalia Oreiro miért van együtt azzal a másik pasival, és miért hazudja h a testvére. :S:D
2010. aug. 10. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
bibibibí...Én már a végét is láttam! Annyira cuki sorozat:) (már elolvastam a tartalmát a neten!:D)
2010. aug. 10. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Am a te vagy az életemnél énse értem hogy a testvére miért van vele:O xd de am tök jó sorozat sztem xD
2010. aug. 10. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
a te cagy az életemben aza pasi nem atesója,hanem a volt barátja,akivel szért szakított Monita mert Martinba beleszeretett. Azért mondta h a testvére h megkapja a melot a cégnél
2010. aug. 10. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
18:09 -nek uzenem,hogy ha Marichuitol es a hajarol beszel akkor az tenyleg az o haja,neki mindig is ilyen hosszu haja volt,jo volt egy kis idoszak amikor nem ,de azonkivul mindig ,regebben egyenes volt. O a RBD eggyuttes tagja volt,ami sajnos feloszlott...
2010. aug. 10. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Én a göndörségre értettem,az csinálva van,nem természetes.....
2010. aug. 10. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én most kezdem el nézni az Árva Angyalt (neten visszanéztem az eddigi részeket) nagyon megtetszett a filmm és én sem gondoltam volna hogy Juan Migel erőszakolta meg:O nemis gondoltam volna , hiszen olyan kedves meg mindeeen :D amugymeg a Te vagy az életemet már láttam egy jó pár évvel ezelött,az is tetszett de most az Árva Angyal nagyon elkezdett érdekelnii:D sztem jó sorozat:D
2010. aug. 14. 11:07
 20/21 anonim ***** válasza:
hahaha ti aztán jol levagyrok maradva. még sok minden fog történni meghal viviana az a blanka gyilkolta meg a végén onilia meghal juan és marichuy összeházasodnak és a nászutra mayitat ésa kisfiut is viszik. elköltöznek egy birtokra kb a film elején és ott szülimeg a babát marichuy
2010. okt. 11. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!