Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Quentin Tarantino melyik...

Quentin Tarantino melyik filmjét ajánlanátok elsőre?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek új filmeket megismerni, de tőle még nem láttam semmit, így érdekelne, hogy elsőre melyik filmjét ajánlanátok.

Esetleg még írhatnátok pár olyan filmet is, ami szerintetek alapmű, és mindenképpen érdemes megnézni.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)

2020. nov. 15. 12:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a Kutyaszorítóbant ajánlanám elsőre. Az volt az első filmje, a dialógusok és a hangulat szerintem 10/10. Aztán, ha tetszett, akkor Ponyvargény és utána szerintem mindegy.
2020. nov. 15. 17:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat🙂

Kedves 8-as válaszoló, rendben, megfogadom a tanácsodat, de le tudnád írni, miért ne azt nézzem elsőre?😅😂

2020. nov. 15. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem a 8-as válaszoló vagyok, de a Halálbiztos egy "B" kategóriás film, nem mozifilm, mint a legtöbbje Tarantinonak. A hangulata annak is jó, de valójában csak egy végtelen egyszerű történetet (vagyis kettőt) mesél el.

Ez egy kisebb projektje volt Tarantinonak, nem mérhető a többi filmjéhez.

2020. nov. 15. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert szinte teljesen egyhangú véleménye még a rajongóinak is, hogy ez egy kifejezetten gyenge filmje lett. Még az elvakult rajongók is úgy gondolják, hogy legalább magához képest rosszul sikerült.

2020. nov. 15. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Becstelen Brigantykra mégegy szavazat :)
2020. nov. 15. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Ponyvaregény
2020. nov. 15. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Kutyaszorítóban. Mivel ez a legrövidebb filmje, eltudod utána dönteni, tetszik e QT stílusa.

Plusz, szerintem ebben a filmben vannak a legjobban vegyítve Tarantino stíluselemei, meg persze önmagában is egyedi, kimagaslóan jó alkotás.

2020. nov. 17. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Azóta sikerült megnézned több Tarantino filmet is, ha nem az összeset? :) Melyik volt a top 3 számodra?
2021. jan. 26. 23:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, azóta láttam már több filmjét is, a legjobban a Ponyvaregény tetszett, utána a Django elszabadul, a harmadik pedig a Kutyaszorítóban :D
2021. febr. 6. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!