Lia2003 kérdése:
Milyen romantikus koreai,kínai vagy esetleg japán melodrámák vannak?
Figyelt kérdés
Olyan sorozatot keresek amelyben jobban kimutassák az érzelmeiket a szereplők,érzelmesebb legyen,de azért nem annyira nyálas.Lehetőleg 25 esetleg 30 évesek legyenek a szereplők,nem szeretem az olyat amiben jóval idősebbek..Fontos lenne hogy koreai vagy kínai legyen,de japán is lehet és persze azért legyen romantikus..Vannak ilyen sorozatok? Válaszokat előre is köszönöm!2020. nov. 14. 18:26
1/4 anonim válasza:
A palota ékköve (koreai)
Van benne szerelmi szál, nagy érzelmek is (persze főleg szrkavarás). Én nagyon szerettem nézni, pedig kritikus vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megpillantom!
2020. nov. 14. 18:46
3/4 anonim válasza:
Dél-koreai:
Snow White / Love Taste Sweet
A palota ékköve
Cloud Staircase
Loving You at Thousend Times
My Precious You
Wonderful Life
You Are Beautiful
Japán:
To heart
Taiyou no Uta
Summer Snow
Sore wa Totsuzen Arashi no You ni
Star no Koi
Orange Days
Beautiful Life
Long Vacation
Love Revolution
Love Generation
Last Cinderella
Boku Dake no Madonna
Bara no Nai Hanaya
4/4 A kérdező kommentje:
Wow,köszönöm szépen!Aki esetleg még ismer,kérem írjon!:)
2020. nov. 14. 21:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!