Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Teen Wolf hatas szunet?

Teen Wolf hatas szunet?

Figyelt kérdés
3 evad 11 reszben van a jelent mikor Scott, Stiles es Allison viz ala kell meruljenek (meghalniuk) aldozatkent. El kellett hozzanak valami targyat ami jelkepezi a szuleiket , es utana a druida (neve most nem jut eszembe) a vegere oda teszi hogy kell az erzelmi kapcsolodas/kotelek, ezert Lydia Stilesnak segit. Ekkor volt egy perc amit nem ertek, miert is mondta Scott (majdnem siro szemekkel) hogy semmi gond Allisonra nezve? Mert netan Allison es Isaac kozott mar jobb volt ez az "erzelmi kotodes"? Vagy en ertem felre, mert legalabb 10 szer ujra jatszodtam a jelenetet nehogy valamit kihagytam volna.

2020. nov. 8. 02:53
 1/1 anonim ***** válasza:

En is erre gondoltam. Allison ranez Scottra, mert erzi, hogy az lenne a tisztesseges, ha Scotthoz kotodne, leven, hogy a volt baratja, akkor megis ugy erezte, hogy Isaac fontisabb neki.

Ami viszont fura, hogy ennek ellenere, amikor Allison meghal azt mondja, hogy nincs baj, mert a szerelme karjaiban halhat meg, ergo Scottot meg mindig szereti

2020. nov. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!