Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a Barátok Közt...

Melyik az a Barátok Közt epizód amiben biciklivel elütnek egy karaktert?

Figyelt kérdés

(Most nahyon remélem, hogy nem fog kiderülni, hogy ez mégis a Jóban Rosszban-ban volt :D). Egyáltalán nem tiszta a fejemben a dolog, mert nem követem figyelemmel a sorozatot és nem vagyok képben a karakterekkel sem...

A lényeg az, hogy egy kislány (Lehet kiskamasz vagy már tinédzser talán? Valahogy az rémlik molettebb testalkata van és szőkésbarna haja) elszökik a Margit-szigetre és a bátyja utána megy. Már épp megtalálná (pont meglátja őt?), de erre elüti a férfit/fiút egy biciklis és így (bár meglesz a lány) de eltörik a keze és a következő epizódokban végig gipszben is van a karja. Abban hogy a férfi/fiú a bátyja a lánynak, nem vagyok biztos (Mindenesetre ilyen 17-25 év körüli lehet a fickó maximum és rémlik, hogy valami álma vagy látomása van ami miatt megtalálja a lányt)

2010 után epizódról lehet szó és tuti volt már vagy több mint 6 éve hogy kijött.

Tudom, elég kusza és borzasztó nehéz feladat ennyi epizód között meglelni, de ha már valaki a karakterrel, vagy az évszámmal tisztában van, azzal is elöbbre vagyok.

2020. nov. 7. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez tuti, hogy nem a jóban rosszbanban történt.

2020. nov. 8. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
De a BK-ban sem
2020. nov. 9. 06:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy rosszul emlékszem egy-két dologra, de három ember szerint is a Barátok közt-ben volt ez, szóval ebben az egyben biztos vagyok. :/ Időközben az is eszembe jutott, hogy lehet nem a Margit-sziget, hanem a Hajógyári és, hogy nem látomása volt a srácnak, hanem a lánynak lehet, hogy volt egy naplója és onnan... Bár ezek a lényegen nem változtatnak.

Az a fix, hogy az az epizód kéne, ahol biciklivel elütnek valakit :S

2020. nov. 10. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát csaj BK lehet mert a JB nem Budapesten játszódik.
2021. márc. 30. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem A tanárban volt? XD
2021. márc. 30. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Xd tényleg
2021. márc. 31. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!