Jó meleg filmek?
Figyelt kérdés
Olyan érdekel amibe fiú fiú kapcsolat van. Eddig ezeket láttam:
Férfiakt
The Pass
Love, Simon
Viharsarok
Szólíts A Neveden
2020. nov. 7. 08:46
11/16 A kérdező kommentje:
#10 általába a romantikus filmek tele vannak klisével és az elején tudod hogy mi lesz a végé és sokszor nem is megható. A romantikus meleg filmek meg sokkal sokszínübbek és amiket írtam azok kb csak abban hasonlítanak hogy meleg emberek kapcsolatát mutatja be de kb semmi másban. Illetve nekem sokkal meghatóbbak így az első film amin sírtam az a Szólíts A Neveden. De ez saját vélemény és olyan filmet nézek amiet akarok és te is olyan filmet nézel amiet akarsz és ha nem akarsz meleg filmet nézni akkor ne néz. De tartsd tiszteletben annak az álláspontját aki szereti az ilyen filmeket és én is tiszteletbe tartom a te álláspontodat hogy nem szereted az ilyen filmeket
2020. nov. 8. 12:07
12/16 anonim válasza:
#7 Szerintem meleg film alatt olyat keres a kérdező, amiben a fő téma/konfliktus oka az hogy melegek a szereplők. Az Interjú a vámpírral nem kifejezetten erre van kihegyezve...
#10 Ki kényszerít arra, hogy nézd?
14/16 hikb válasza:
A moment in the reeds
Skam 3. évad (norvég,francia)
16/16 A kérdező kommentje:
#15 köszi.
Már vagy 3× végignéztem a sorozatot
2020. dec. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!