Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A dexter ben, dexter morgenek...

A dexter ben, dexter morgenek az első évadban egy 2001 ford modeo ja van ?? nem tudom miért de nagyon érdekel, és ti várjatok a fojtatást ?

Figyelt kérdés
És vajon magyar tv ben mikor fogják sugározni a sorozatot ?

#sorozat #Dexter morgen
2020. nov. 3. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

"Magyarországon a sorozatot a Viasat 3 és a Viasat 6 sugározta, az első évadot 2007. augusztus 31-től kezdődően, majd később a második és azzal együtt a harmadik évadot is leadta. A negyedik évadot 2010. augusztus 30. és november 20. között sugározták, az ötödik évadot 2011. augusztus 13. és október 29. között, a hatodik évad 2013. június 3. és augusztus 19. között volt látható. A hetedik és nyolcadik évadot 2014. április 14-től kezdték vetíteni."

Forrás: Wikipédia

[link]

Milyen folytatást? 8 évada volt, és ennyi.

Mint láthatod, a TV is sugározta.

Sajnos arra, hogy Dexternek milyen típusú kocsija volt, azt nem tudom, viszont vannak külföldi rajongói oldalak:

[link]

2020. nov. 3. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hol tanulják a mai fiatalok, hogy a toldalékot a szótő után egy szóközzel kell odabiggyeszteni? Annyi helyen látom... borzasztó.
2020. nov. 3. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es

[link]

Ezt a folytatást.

2020. nov. 3. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

#3-as:

Köszi, erről nem is tudtam. Ha ez igaz, és összejön én várom a folytatást. :)

2020. nov. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!