Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Mielőtt...

Mit gondoltok a Mielőtt megismertelek (Me before you) című filmről?Rám elég nagy hatással volt.

Figyelt kérdés
Igazság, az hogy valamilyen szinten én is szembesülök azzal a problémával amit a film fogalmaz meg, mivel van egy enyhe autizmuson. Sokszor szégyellek erről beszélni pedig normális életet élek, dolgozok,egyetemet végeztem külföldön is éltem fél évet, s utazgatok ide-oda a világban. Mégis számomra necces a társra találás:attól félek úgymond egészséges barátnőm nem lesz mert elriasztom magamtól ha elmondom neki,hogy velem ez a helyzet vagy ha ő el is fogad de a szülei esetleg nem akarhatják,hogy egy magamfajtával jöjjön össze a lányuk. Na de ami megfogott ebben a filmben ,hogy Louisa Clark szerette Will-t és vele maradt volna. Még úgy is,hogy ez srác szó szerint semmit, még a legalapvetőbb dolgokat nem tudta elvégezni és rosszabb állapotban volt mint én. Kicsit mintha visszaadta volna a hitemet,hogy talán nekem is lehet barátnőm, bár nem tudom létezik e egy ilyen lány a valóságban. Azt mondják, Emilia Clark túljátszotta a szerepet:meglehet, de nekem pont ez a mosolygós furcsán öltözködő lány lopta be magát a szívembe, meg az,hogy ha nem is olyan okos de hatalmas szíve van. Louise Clark számomra a tiszta szeretet,elfogadás és az önfeláldozás megtestesítője. Én egy ilyen barátnőt akarok magamnak!

2020. okt. 28. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Hát...úgy nézel ki, mint Sam Claflin? Szerintem a film egy hamis képet mutat, mert egy ilyen baleset után, zéró mozgással egy kevés idő eltelte után az ember nem úgy fog kinézni, ahogyan az a pasi kinézett. És ne mond azt, hogy ez felszínesség, mert az egész film erre a külsőségre volt felhúzva, a dekoratív színészeikkel. Tökéletes, izmos testű, jóképű férfi, csak éppen évek óta mozgásképtelen. Ilyen van a valóságban? Nincs. A férfi állapota egyébként miben hasonlít az autizmusodra? Mert ő nyaktól lefelé volt lebénulva.

Habár van a valóságban olyan pár, akik így élnek, de számomra több ponton is problémás volt a film üzenete.

A "Special Books by Special Kids" c. youtube csatornán szerintem inspirálóbb történetek vannak, szóval azt ajánlom megtekintésre, ha még szükséged van esetleg bátorításra. Ott bőven van miből merítenie akárkinek.

2020. okt. 28. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ram is nagy hatassal volt a film. De valószínűleg azert, mert a srac total jo kepu volt. A lany meg full idegesitett.

Amugy engem az elozo hozzaszolo altal ajanlott csatorna meg depisebbe meg szomoruva tesz. Vagy maga a bemutatott szemelyek sorsa miatt, vagy amiatt, hogy sokszor meg onekik is van tarsuk, aki szereti oket, elfogadja oket, csak en nem talalok senkit magam melle.Nincs mentalis problemam, csak annyi, hogy alacsony vagyok es van rajtam plusz kilo. De ugy latszik, igy se kellek senkinek. Sokan vagyunk igy, akik tars nelkul elik eletuket, de nem szabad feladni bizok a sorsban.

2020. nov. 2. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!