Csak én akadtam ki, hogy a Soy Lunában Nina nem Gastonnal, hanem Erikkel jött össze? Gastonnal sokkal jobb volt.
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 23:34
3/7 anonim válasza:
Hanyadik évadot nézed? Mert Gastonnal is összejött.De jó volt az a sorozat 2016-ban mindig azt néztem :D öregedem xdd
4/7 Vinkó Márton válasza:
Amikor a 3. évad ment én is kiakadtam, hogy végül nem Gastonnal jött össze, hanem Erikkel. Ráadásul Erik már nagyon a végén jött (az utolsó évadban) és eléggé utólagosnak tűnt...
5/7 anonim válasza:
1.ez nem igaz!
ha téged nem érdekel akkor minek veszed a fáradtságot és ide firkantasz?
6/7 anonim válasza:
kérdező totálisan egyet értek én is ki voltam akadva rendesen hisz olyan aranyosak Nina és Gastón de sajnos ez lett a vége:(
7/7 Vinkó Márton válasza:
Amúgy meg ha már nem Gastonnal jött össze, akkor nekem az is jobban tetszett volna ha mondjuk Xabival jött volna össze, mert az még az első évadban megjelent (meg a másodikban is benne volt néhány rész erejéig), nem úgy mint Erik aki csak a harmadikban jelent meg először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!