Milyen jó sorozatokat tudtok ajánlani Netflixen?
Figyelt kérdés
Érdekelne valami jó sorozat, eddig megnéztem vagy 20 bevezető részt 20 különféle sorozatban, de semmi... Eddig ami tetszett az a Lucifer az újvilágban volt, de azt végig néztem már... Valami ehhez hasonlót keresek, hogy vannak benne bűnügyek, de van humora is2020. okt. 27. 08:23
1/6 anonim válasza:
Brooklyn 99, nyomozós vígjáték rövid részekkel, nekem bejött.
Daredevil-t különösen ajánlom, nagy kedvencem. Nem vígjáték, de nézz bele, ha még nem tetted, mert egy csoda. #SaveDaredevil
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. okt. 27. 08:41
3/6 anonim válasza:
Mindenképp olyat, aminek vége van. Szeretik pár évad után elkaszálni a sorozatokat. Kár belekezdeni, ha nincs vége.
5/6 anonim válasza:
13 Reasons Why
Lock&Key (meglepően szuper!)
Ratched (imádtam)
Kissing Booth 1,2 (nem sorozat, de nekem tetszett)
A Hill-ház szelleme
A Bly-udvarház szelleme
6/6 anonim válasza:
Hogyan usszunk meg egy gyilkosságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!