Netflix-en kb hány filmen/sorozaton van felirat?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 22:27
1/5 anonim válasza:
Még sose volt időm és kedvem összeszámolni.
3/5 anonim válasza:
Ha a felület nyelve magyarra van állítva, csak azokat látod amihez van szinkron, vagy felirat, vagy mindkettő (ha szinkron van, 99%, hogy felirat is van).
4/5 A kérdező kommentje:
1, igazad van, nem voltam világos, az én hibám. Úgy értettem, hogy kb mennyi filmen/sorozaton van MAGYAR felirat. És persze nem pontosan, csak nagyjából.
2020. okt. 22. 23:17
5/5 anonim válasza:
Rengeteghez. Ami támogatott az itthoni régióban, azokhoz szerintem mindhez van. Amiket eddig feldobott és rámentem, azon mind volt. És több, mint 100 műsorról van szó. Plusz nem mentem rá romantikus és hasonló dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!