Kire gondol Wanda a Végjáték végén?
Tudjátok a Végjáték végén, Tony temetése után Wanda és Clint egy tónál vannak és beszélgetnek, mikor Wanda mondja, hogy "mindketten tudják". Olyankor kikre gondol?
Mert rengetek lehetőség van, pl. Nat és Pietro vagy Nat és Tony vagy Nat és Vision. Szerintem az egyik biztos hogy Nat lesz mert róla beszéltek előtte.
Szerintem az egyik tutira Tony mert elotte Clint elmondja ugye hogy "bár elmondhatnánk nekik"
És szerintem wanda Tonyt érti az egyik be és mivel Nat a végjátékba halt meg szerintem rágondolt
De a lehetoseg végtelen :)
Na jo azért nem de sztem
Natre és Tonyra gondolt
Egyértelmű, hogy Natashára és Vízióra gondolnak. Wandának nem 5 éve volt Vízió halála. Neki az egy friss trauma, hogy meg kellett ölnie. (Majd végig nézni, ahogy Thanos ismét megöli Víziót.)
Tony látta, ahogy Thanos hadserege elporlad. Natasha és Vízió nem kaptak ilyen lezárást. Ők meghaltak mielőtt látták volna, hogy az áldozatuk nem volt hiába való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!