Mi a véleményetek Stephen King: Végítélet című könyvéről és a TV sorozatról?
Hogy őszinte legyek én nagyon csalódott vagyok.
Az elején nagyon tetszett ez a posztapokaliptikus téma, de aztán nem gondoltam, hogy egy ilyen bugyuta történet lesz belőle.
A TV sorozatot végignéztem, a könyvet elkezdtem olvasni, de néha úgy elkalandozik benne, annyi jelentéktelen dolgot leír nagyon részletesen, hogy unalmassá válik szerintem.
A könyvet olvastam régen.Emlékeim szerint egész jó könyv.Nem vettem észre,hogy bugyuta lenne a történet.
Gondolom a misztikus vonal a gonosz jelenléte zavar.De hát ez nem meglepő egy Stephen King könyvben..
Ha bugyutának érzed a történetet, az ellen nem lehet tenni. Stephen King fantasy/horror történeteket ír, itt-ott sci-fi elemekkel tarkítva. Ha ez volt a meglepő, akkor a könyvei nem neked valók, amivel semmi gond nincs.
A Végítélet szerintem az egyik legjobb története, és ez a King-rajongók többségének a véleménye is. Nekem pont az elkalandozó, egymástól függetlennek látszó, de aztán helyenként egymást keresztező eseményszálak miatt volt emlékezetes, meg persze a rengeteg jól megírt karakter miatt. Én is régen olvastam, de nem hiszem, hogy ez a véleményem változna, ha újraolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!