Én a Titkok kamráját írtam mert:
- Nagyon tetszik az egész hátborzongató, már-már thrilleres hangulata, mikor nyomoznak a titokzatos merényletek elkövetője ellen, és bárki áldozatul eshet (pl Hermione)
- Tetszett nagyon a visszatekintés Woldemort fiatalkorába.
Nekem a legemlékezetesebbek:
Bölcsek köve: az újdonság varázsa és a arázsvilág első megjelenítése miatt
Titkok Kamrája: misztikus és feszült hangulata miatt
Félvér herceg: drámaisága miatt
#4 Pont megy nálam is,a lányom nyár óta rajongó :)
#2es voltam!
Szerintem a 6.
Pontosan nem tudom az okát, de a könyvek olvasása után több filmnél néztem, hogy még mennyi van vissza, volt amiben pörgettem is (főleg az elsőket, mert azokat már többször láttam előtte), de a félvér herceg folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem, és rá pár héttel barátokkal is megnéztük, és így is jó volt.
A könyvek közül talán ezt sikerült a legjobban átültetnin filmbe is.
Valamint tényleg nagyon jó a hangulata miatt is. Könyvben is a kedvenceim közt van.
Az első azért, mert ujdonsag, itt ismerjuk meg a roxfortot.
A második gyerekszemmel mar kicsit horror volt, de pint ezert izgalmas.
A harmadikra szavaztam, itt is megvolt az a horror hangulat a dementorok miatt. Illetve en nagy allatbarat vagyok, igy elkepzeltem, hogy milyen jó lehet csikócsőr hátán utazni. 😍
A többi nekem mar túl sötét, vontatott, több benne az akció, mint maga a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!