Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ehhez a sorozathoz létezik...

Ehhez a sorozathoz létezik IMDB oldal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott ez a sorozat:

Ufók Európa egén

UFO Europe: Untold Stories

[link]

Sehogyanse találom meg ezt IMDB-n, hogyhogy nincs fent?

2020. okt. 17. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Kerestem én is kb fél órán keresztül mindenhogyan, de nem találom. Az első rész végén írja a készítőket, rajtuk keresztül sem jutottam el oda. Úgyhogy gondolom nincs imdb oldala. Kevesen ismerik, nem jutott el a szerkesztőkhöz.
2020. okt. 17. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak a Disney Pluszon találtam meg. National Geographic produkciónak tűnik. Gyanítom annyira nem voltak vele megelégedve, hogy aktívan takarják mindenhol.

Az IMDb-n tagalog nyelven forgatott fülöp-szigeteki rövidfilmek is megtalálhatók. Nem látom okát, hogy ez a dokumentum sorozat ne legyen fent...

A Disney Pluszos link, ha működik:

[link]

2020. okt. 17. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akárcsak a Wikipádiát, az IMDB-t is javarészt felhasználók szerkesztik, azaz bárki készíthet adatlapot egy filmhez vagy sorozathoz. Ha ennek a nincs adatlapja, az valószínűleg csak annyit jelent, hogy senki sem szánta rá az időt, hogy készítsen egyet és beküldje. Ismeretterjesztő jellegű műsorokból pedig rengeteg van, ezért sokhoz nem készül adatlap.

Egyébként emiatt sem olyan megbízható az IMDB, nem található meg rajta minden, csak az, amit valaki beküld. És gyakran sok kamu információ van az oldalon.

A TheTVDB oldalon viszont van egy rövid adatlap az említett műsorról.

[link]

2020. okt. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!