A Kocka-film részeinél hogy van a tetszési sorrend, hogy melyik a személyes kedvencetek, stb. ?
Figyelt kérdés
Nekem kedvenc a második, utána a harmadik, és utána az első; csak volt valami egy korábbi kérdésnél, és azért vagyok kíváncsi, hogy sokan gondolják-e máshogy. :):):)
Legjobban
Második legjobban
Harmadik legjobban tetszik
Tehát sorrendben a legjobb, legkedvencebbetektől.
Ha az egyébet jelölitek meg, kérem, írjátok le. :):) Pl ha két rész között nem tudtok dönteni, ami jobb, vagy rosszabb, mint egy másik epizódja. :):)
2020. okt. 16. 16:19
A kérdező szavazást indított:
1-2-3
1-3-2
2-1-3
2-3-1
3-1-2
3-2-1
Egyformán tetszik mind
Egyéb válaszom van
4 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
A nektek szót nem engedte beleírni, azért ilyen megcsavartan van megfogalmazva. :)
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2020. okt. 16. 16:20
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát nekem pl a 2-3-1 a sorrend; tehát én arra kattintanék, de én most nem szavazok. :):) De azé jó mind, csak van kedvenc :)
2020. okt. 16. 16:23
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak az első a jó. De már azt is olyan régen láttam, hogy alig emlékszem valamire. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!