Régebbi két részes Herkules film?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gyerekkoromból emlékszem egy Herkules életét feldolgozó filmre. Két részes volt és nagyjából az eredeti mitológiai cselekményről szólt. Tisztán emlékszem hogy benne volt a hidra. Ami még dereng, hogy úgy kezdődött hogy megvakítják Theiresiast a későbbi jóst mert meglesett valami Héra kultuszt, illetve hogy Héra két kígyóval próbálja megölni a még csecsemő herkulest amikből később karpántokat készítenek. Nagyjából ennyi dereng róla. Sajnos seholsem találom neten. Valaki meg tudná mondani a pontos címét, illetve hogy kb mikori film? én olyan 90-es évek végi 2000es évek eleji filmre saccolom mert már jó 15 éve láthattam a tévében. Ha valaki ráismer előre is köszi a segítségért.
2020. okt. 14. 17:40
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. Nagyon szépen köszi. Kicsit jobb minőségű filmre emlékeztem ennyi év után, valószínűleg ezért siklottam el felette. :)
2020. okt. 14. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!