Észrevettétek, hogy azok akik jobban ismerik a filmművészetet, azok a rendezőt nézik, míg azok, akik kevésbé inkább a színészeket?
Szerintem, de ez sincs kőbe vésve, aki jobban benne van a dolgokban, az mindkettőt nézi (hogy csak a rendező és színész párosnál maradjunk), de az utóbbi állításoddal egyetértek, a színészek sok esetben nagy húzónevek tudnak lenni a nagyközönség előtt.
Én is mentem már el moziba csak a színész miatt és néztem már filmet csak a rendező miatt.
Dwayne Johnson, Tarantino, Nolan, DiCaprio, Brad Pitt stb mind olyan helyzetben vannak, hogy már a név is elég lehet ahhoz, hogy érdekelje az embereket.
A múmia-film elvitt moziba Tom Cruise miatt, mert eddig úgy véltem, nem nagyon adja oda magát kutyarossz film főszerepére.
Megnéztem. És ezek után nem nézek meg több filmet ettől a rendezőtől.
Rendezőre sem vagyok kiélezve.
A legnagyobb kedvenc filmeim rendezői (Ridley Scott, Denis Villeneuve, Stanley Kubrick, Mathieu Kassovitz, Luc Besson) is produkáltak nagyot meg lagymatagot.
Az, hogy egy film jó lesz-e, olyan, mint a főzés, nem csak egy összetevő vagy a szakács határozza meg, hogy moslék lesz, vagy fejedelmi minőség.
Én a történetet nézem.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit csinál benne, hanem hogy miről szól a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!