A Csernobil sorozatot megnézheti érzékeny gyomrú ember?
11/21 A kérdező kommentje:
Na pont az ilyesmitől kímélném meg magam, nem bírom a zombis filmeket. Kösz az infót!
De ennek köze nincs a zombikhoz. Nem is úgymond olcsó fogásként mutatják, hanem szimplán törekedtek rá, hogy mindenben valósághűen mutassák be a dolgokat, és hát az tényleg ilyen módon végződik ha valaki akkora dózist kap.
Én csak ennyit tudok javasolni, hogy emiatt szerintem kár kihagynod, de persze ahogy jobbnak érzed.
2020. okt. 14. 01:27
13/21 A kérdező kommentje:
Oké, én értem, amúgy zombik alatt nem az igazi zombikat értettem, nyilván tudom hogy az nincs ilyesmiben, csak egyszerűen az ilyen élve elfolyó emberek látványát nem szeretem. Cenzúrázott változat nincs, amiben nincsenek oszlós részek, de nem is kell kihagyni a fél sorit miatta?
Nem nincs másik változat belőle.
2020. okt. 14. 01:44
Nincs olyan hogy sugárFERTŐZÖTT.
van sugárterhelés, meg sugárbetegség, meg szennyezés, de az nem fertőzés.
2020. okt. 14. 01:47
Ne menjünk át nyelvtannáciskodásba légyszi, mindenki értette miről van szó, és nem is egy fizikai kiselőadást tartunk épp.
2020. okt. 14. 01:51
Hát, ennyi gyomorforgató jelenet a filmek többségénél előfordulhat. Én minden elérhető dokumentumot megnéztem a témával kapcsolatban és azt kell mondjam, hogy nagyon visszafogott a rendező, tényleg csak annyit mutat amennyit azért muszáj. A valóság ettől sokkal sokkolóbb volt és lélektanilag is kíméletes a nézőkkel még ha nem is tűnik így. Azt gondolom, hogy érdemes lenne megnézni de ha ennyire érzékeny vagy akkor inkább hagyd ki. Minden esetre úgy vélem, hogy ilyen jelenetekbe bármikor belefuthatsz filmnézés közben, legyen az bármilyen kategória.
2020. okt. 14. 03:06
Én is nagyon érzékeny vagyok, de ezt a sorozatot teljesen megéri megnézni még így is! Tényleg van kicsit durvább jelenet, de inkább lelkileg megterhelő az egész
2020. okt. 14. 09:06
Kevésbé csúnya vizuál, mint amennyire felháborító és megrázó. Szerintem alapmű.
A sorozatbarat-on olvastam egy hozzászólást, hogy lesz e második évad. Omg...
2020. okt. 14. 11:27
#16. a helyesírásodba nem álltam bele. mitől lennék nyelvtannáci?
#19: Lehetne 2. évad. mert a szarkofág építése az majd ugyanolyan "érdekes" volt, és abból SEMMIT nem mutattak. ergo téma alapanyag lenne hozzá.
2020. okt. 14. 11:33
Kapcsolódó kérdések: