Tetszett a Miután Összecsaptunk (film)?
Spoilerek lehetnek
Nekem nem. A könyv sem annyira,bàr valami miatt mégis sokszor gondolok rà. Nagyon sok FONTOS dolgot kihagytak pl: Hardin TELJES levele,a Zedes szàlat kb.fullra àtírtàk. Szerintem nagyon erőltetett lett🙄
Ui:ha véleményt nyilvánítassze kérlek kulturàlt módon és a könyv ismeretében tedd.
Könyvben nem olvastam, és mivel a kérdésedben a filmről kérdezel,arra válaszolok:
Elkezdtem nézni a második részt, de nem fejeztem be, ez mindent elmond💁🏻♀️
Viszont az első rész nem volt olyan rossz, oké, klisé,gagyi,de mégis kikapcsolódás :)
Nekem az első rész nem tetszett. Semmi köze nem volt a könyvhöz, nagyon gyerek-kompatibilissé tették.
A második sokkal jobban tetszett, igaz, ez sem volt teljesen azonos (már amennyire lehetséges), de legalább benne voltak a fontosabb részek, és tartalmazott 18+os jeleneteket, amelyek a könyvek nagy részét kiteszik.
Sajnos már elég régen olvastam a könyvet, így sok rész kiesett, nem is emlékeztem, hogy ebben volt a Zed-es rész. Kár, hogy kihagyták, az az egyik legizgalmasabb része szerintem.
Önmagában, ha nem nézem, hogy könyvadaptációk, akkor jó filmek, bár nem kiemelkedőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!