Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszett a Miután Összecsaptun...

Tetszett a Miután Összecsaptunk (film)?

Figyelt kérdés

Spoilerek lehetnek

Nekem nem. A könyv sem annyira,bàr valami miatt mégis sokszor gondolok rà. Nagyon sok FONTOS dolgot kihagytak pl: Hardin TELJES levele,a Zedes szàlat kb.fullra àtírtàk. Szerintem nagyon erőltetett lett🙄

Ui:ha véleményt nyilvánítassze kérlek kulturàlt módon és a könyv ismeretében tedd.

#Miután 2 film #Véleményed?
2020. okt. 10. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem. Pedig az első rész tetszett. Ez viszont nagyon más hangulatú és gagyi lett.
2020. okt. 10. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Nekem már az első rész sem tetszett. Sem a könyv, sem a film... Gagyi, klisés és nagyon el sietett. Remélem több rész nem lesz belőle, de ez csak saját vélemény.
2020. okt. 10. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyvben nem olvastam, és mivel a kérdésedben a filmről kérdezel,arra válaszolok:

Elkezdtem nézni a második részt, de nem fejeztem be, ez mindent elmond💁🏻‍♀️

Viszont az első rész nem volt olyan rossz, oké, klisé,gagyi,de mégis kikapcsolódás :)

2020. okt. 15. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Nekem az első rész nem tetszett. Semmi köze nem volt a könyvhöz, nagyon gyerek-kompatibilissé tették.

A második sokkal jobban tetszett, igaz, ez sem volt teljesen azonos (már amennyire lehetséges), de legalább benne voltak a fontosabb részek, és tartalmazott 18+os jeleneteket, amelyek a könyvek nagy részét kiteszik.

Sajnos már elég régen olvastam a könyvet, így sok rész kiesett, nem is emlékeztem, hogy ebben volt a Zed-es rész. Kár, hogy kihagyták, az az egyik legizgalmasabb része szerintem.

Önmagában, ha nem nézem, hogy könyvadaptációk, akkor jó filmek, bár nem kiemelkedőek.

2020. okt. 15. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Az első részt én sem szerettem a második viszont nagyon tetszett. Persze vannak hibái pláne úgy hogy rögtön a könyv újraolvasása után láttam de szerintem sokkal jobb mint az előző. A Zedes szál pedig nem hiszem hogy ennyiben ki fog fulladni. Tartogat még meglepetést a utolsó két rész is szerintem. Az első részben se csak olyan dolgok voltak amik az első könyvben lettek megirva. Én nagyon várom a következő részt is mert könyvben az volt a kedvencem. Kíváncsi leszek a vásznon hogy fog működni
2021. jan. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!