Mi a véleményetek a a Nyomi szerencsétlen utazásai című rajzfimsorozatról?
kisöcsém 5 éves lesz és elég gyakran nézi, ezért felfigyeltem én is vmire...
maga a történet meg ilyenek rendben van, de a látványvilágtól hányom kell... egyszerűen borzalmas!
HOGY GONDOLTÁK A KÉSZÍTŐK, HOGY ILYEN UNDORÍTÓRA CSINÁLJANAK MEG EGY GYEREKMESÉT?!
vagy ezt csak én gondolom így? egy gyerekmesének nem így kell kinéznie...! pedig én se vagyok szerintem öreg róka a 16 évemmel
A Nyomi szerencsétlen utazásai? Az hogy be kéne tiltani. Egy undorító, értelmetlen mese. A grafikája jó, helyszínek jól meg vannak rajzolva, de a szereplők olyan hülyén hogy az már nem igaz...
Meg Nyomi is, a főszereplő. Hát találó a neve a főszereplőnek, mert tényleg egy nyomorék. Nem nézi a környezetemben senki de már láttam belőle kis részletet, és szörnyűnek találtam. Mondom be kéne tiltani.
szerintem is rémes SŐT !!!!!!!! borzalmasan sz*r de a mi kedvenceikről is ezt monták anno:-) ne feledjük :-)
és lehet hogy igazuk is volt? vagy nem ????dddddd
jó de akkor a kor színvonalának megfelelő volt a látványvilág, lásd Frakk, a macskák réme...
DE EZ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!