Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok jó akciófilmeket?

Ajánlanátok jó akciófilmeket?

Figyelt kérdés
Semmi ötletem nincs. Úgy szoktam keresni, hogy színészek filmjei közül válogatok, de sajnos sok olyan film van, ami már az első 20 perc után untat. Ti tudtok ajánlani valami jó filmet?

2020. okt. 8. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még hozzátenném a Féktelenült. #10-es voltam.
2021. dec. 14. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Még eszembe jutott az Aliens is, azaz az Alien-filmek második része, A bolygó neve: Halál. Ellentétben az első résszel ez nem csak sci-fi és horror, hanem egyben akció is. Szerintem ez is nagyon jó darab.
2021. dec. 18. 00:46
 13/16 A kérdező kommentje:
A legtöbbet már láttam. De köszönöm a válaszokat! :)
2022. febr. 12. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Na akkor ha nem ismered mindet, a legnagyobb akciósztárok, akiket illik ismerni a témában:

Arnold Schwarzenegger

Sylvester Stallone

Chuck Norris

Dolph Lundgren

Steven Seagal

Bruce Willis

Jason Statham

Jean-Claude Van Damme

Mel Gibson

Nicolas Cage

Bruce Lee

Jackie Chan

Jet Li

Dwayne Johnson

Vin Diesel

Brad Pitt

Harrison Ford

Kurt Russell

Tom Cruise

Samuel L. Jackson

Wesley Snipes

Pierce Brosnan

Na és persze Bolo Yeung, csak éppen Ő mindig negatív mellékszerepeket kap, tipikus rosszfiú karaktert!

A felsorolásból amúgy többen is szerepelnek együtt a The Expendables-trilógiában, ami mellesleg cselekményben is a legkeményebb akciófilmek közé tartozik, sőt, idén jön már a 4. része is!

2022. febr. 14. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg az előző listához John Travoltát is hozzá lehet adni, több nagyon jó akciófilmje volt neki is.
2022. febr. 14. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg Keanu Reeveset és Patrick Swayze-t is hozzá lehet adni ahhoz a listához.
2022. febr. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!