Ajánlanátok jó akciófilmeket?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem nincs. Úgy szoktam keresni, hogy színészek filmjei közül válogatok, de sajnos sok olyan film van, ami már az első 20 perc után untat. Ti tudtok ajánlani valami jó filmet?2020. okt. 8. 12:43
11/16 anonim válasza:
Még hozzátenném a Féktelenült. #10-es voltam.
12/16 anonim válasza:
Még eszembe jutott az Aliens is, azaz az Alien-filmek második része, A bolygó neve: Halál. Ellentétben az első résszel ez nem csak sci-fi és horror, hanem egyben akció is. Szerintem ez is nagyon jó darab.
13/16 A kérdező kommentje:
A legtöbbet már láttam. De köszönöm a válaszokat! :)
2022. febr. 12. 15:52
14/16 anonim válasza:
Na akkor ha nem ismered mindet, a legnagyobb akciósztárok, akiket illik ismerni a témában:
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Chuck Norris
Dolph Lundgren
Steven Seagal
Bruce Willis
Jason Statham
Jean-Claude Van Damme
Mel Gibson
Nicolas Cage
Bruce Lee
Jackie Chan
Jet Li
Dwayne Johnson
Vin Diesel
Brad Pitt
Harrison Ford
Kurt Russell
Tom Cruise
Samuel L. Jackson
Wesley Snipes
Pierce Brosnan
Na és persze Bolo Yeung, csak éppen Ő mindig negatív mellékszerepeket kap, tipikus rosszfiú karaktert!
A felsorolásból amúgy többen is szerepelnek együtt a The Expendables-trilógiában, ami mellesleg cselekményben is a legkeményebb akciófilmek közé tartozik, sőt, idén jön már a 4. része is!
15/16 anonim válasza:
Meg az előző listához John Travoltát is hozzá lehet adni, több nagyon jó akciófilmje volt neki is.
16/16 anonim válasza:
Esetleg Keanu Reeveset és Patrick Swayze-t is hozzá lehet adni ahhoz a listához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!