Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Üdv! Még régebben ment a Tv-ben egy film amit szívesen megnéznék, de nem tudom mi volt a címe. Egyfajta, hát nem is tudom... Talán egy modern pinokió történet. A lényeg (ha jól emlékszem, mert már nem most vol), hogy van valami kis srác akit egy robottal helyettesítenek. Aztán valamiért a gyerek anyja ezt a robotot magára hagyja aki ezután (a szintén robot plüsmaciával) elindúl valamerre. Utána még emlékszem, hogy betéved egy cirkuszba, ahol az emberek azt nézik ahogyan robotokat ölnek. A vége pedig valami olyasmi, hogy ugye a robot srác igazi kisfiú akar lenni, aztán bele esik talán valami vízbe ahol megfagy XY évre és jönnek az ürlények :). Jó oké vissza olvasva tudom hogy hülyén hangzik, meg tuti most azt hiszik sokan hogy troll vok, de eskü nem vágom mi lehet a film címe, és nagyon meg szeretném nézni.2020. okt. 4. 02:01
2/2 A kérdező kommentje:
Ahh! Köszönöm szépen! Igen ez az a film!! Örök hála!
2020. okt. 4. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!