Készültök halloweeni horror maratonra? Amennyiben igen, mi van tervben?
Jelenleg 60-as évekbeli B-filmekkel készülök, össze is állítottam egy rövid listát:
The City of the Dead (1960)
Night Tide (1961)
Carnival of Souls (1962)
The Last Man on Earth (1964)
+Lehet sorra fog kerülni a House on Haunted Hill (1959).
Gondolkodtam én is, hogy heti szinten nézek egy horror filmet október során, de más műfajok tekintetében is bőven van pótolnivalóm.
Egyébként Fulci filmjei közül nemrég láttam a Zombi 2 (1979) és a City of the Living Dead (1980) c. alkotásokat. Esetleg mit ajánlanál következőnek?
Én horrorsztorikat szeretnék majd olvasni a Redditen, meg számítógépes játékokkal tervezek játszani a Halloween eventek miatt.
Talán még 1-2 film is belefér majd az estébe.
Halloween előtti hetet úgy intéztem, hogy szabad legyen szóval bőven lesz időm filmekre.
Megnézem A Hill-ház szelleme sorozatot.
A Halloween első és második részét és a H20 című folytatást. Az elsőt számtalanszor láttam, nagy kedvencem. De a folytatásokat még soha.
Készülök valami kiváltképp para dologgal is, mint a Dark Tapes és a Terrified, vagy a Banshee Chapter. Csupa jót hallottam ezekről.
De már most elkezdtem a horror tematikát. Ázsiai cuccok közül válogattam. Thai klasszikusok amiket szégyenemre csak most láttam először: Alone és Shutter.
Valamint koreai alkotások voltak terítéken: Closet és #Alive.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!