Ajánlani ki tud ilyen c-drámát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valami ilyen hasonló kínai drámát ki ismer?
Az jó lenne ha modern kori lenne ne "ancient china" (Semmi bajom a régies filmekkel mert nagyon szeretem őket de ezt a kérdést feltettem és csak olyat írtak ami meg modern az már láttam)
Itt igazából a főkarakterekről lenne szó. A legtöbb drámában a fiú hideg szívű bla bla bla. A lány meg ilyen esetlen aranyos optimista és ő akar nyitni/barátkozni a fiúval. Na most én olyan drámát keresek ahol ez pont fordítva van. A lány nagyon nem kedveli a fiút nem akar barátkozni de csak vele nem. A fiú aranyos optimista barátkozós.
Ha tudsz ilyet előre is megköszönöm :D
2020. szept. 28. 14:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!