Őslakó című filmben John Oldman-nel miért nem volt nyoma a keresztrefeszítésnek? A sebesült test (lyuk a kezén stb) és miért kapta a majdnem halált? Ki ismeri ezt a filmet?
a, nem feltétlen pont úgy szögelték meg, ahogy azt az egyházi feszületeken látni
b, halhatatlan és 2000 év eltelt az eset óta, lehet begyógyult - nyilvánvalóan máshogy működik a teste, mint nekünk.
Rég láttam, nem emlékszem pontosan mit mond róla, de én ezekre a lehetőségekre tudok gondolni. A második kérdésedet meg csak nem értem, hogy mit akar.
Nagyon jó film, és sokan nem ismerik. Tényleg elgondolkodtató, pont az ilyen részletek miatt.
Egyszerű, kevés szereplős, beszélgetős mégis nézetei magát.
Ajánlom mindenkinek.
Tényleg nem rossz film, bár csalódtam abban, hogy ő Jézus. :/ látom, hogy a rendező ateista. De benne van a top 10-es listámba ez a film.
De a valóságban ilyen ember nem lehet ő Jézus. pl. a római beleszúrta a fegyót a hasába, és ömlött róla a vér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!