Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy október közepére tervezett...

Egy október közepére tervezett világpremiert miért halasztanak 2 hónappal későbbre?

Figyelt kérdés

Most a Halál a Níluson-remakere gondolok:

[link]

A többi film esetében még értem, hogy fél meg egy évvel elhalasztják őket, hátha addigra alábbhagy a vírus és biztonságosabb lesz moziba menni. De ennek mi értelme van, hogy október közepéről december közepére halasztják? Mi benne a logika? Mi lesz addigra más két hónappal korábbanhoz képest?

2020. szept. 25. 10:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10: Ja, hogy mert akkor úgyis sokan szabadságot vesznek ki, meg sok helyen leállás van az ünnepek alatt? Oké, ez egy ésszerű érv, de a jelen világhelyzetben igencsak relatív és ingatag. Elvégre addigra akár dupla olyan rosszra is fordulhatnak a dolgok, mint most, és akkor a szabadidőben a mozizás lehet már nem is lesz opció.
2020. szept. 25. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Arra gondoltam a tologatás alatt, hogy nem feltétlen szeretnék eltolni egyből jövő nyárra, hanem csak decemberre, hátha jobb lesz a helyzet. Ha nem lesz jobb, akkor Amerikában zárva lesznek a mozik és megint tovább tolják a premiert, hiába lenne nagyobb bevétele decemberben. Pusztán csak nem tolják el (szerintem) júliusra, mert mi van, ha decemberre javul a helyzet. Legalábbis én így látom.
2020. szept. 25. 15:14
 13/14 A kérdező kommentje:
12: Bár akkor remélem, inkább azt csinálják, mint a Tenettel, hogy legalább Európában engedik bemutatni.
2020. szept. 25. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
A Tenet Amerikában is be lett mutatva, csak nem hozta a kellő bevételt és azóta bezártak a mozik megint, ha jól tudom. Itthon pedig nem. Nem mintha itthon ne lenne vírus.
2020. szept. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!