Tudnátok mondani a Julie and the Phantoms-hoz hasonló sorozatokat?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett es nem bírok varni meg egy évet a 2.évadig szóval valami hasonló sorozatot keresek amivel lekötöm magam...ha nem tudtok akkor pedig csak valami sima fantasy amelyik nem olyan régi és 16 17 évesekről szól2020. szept. 20. 22:15
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ugyanígy vagyok vele:)
Bár ezek nem hasonlítanak rá, de nekem ugyanúgy tetszettek mint a Julie and the Phantoms:
Never have I ever
Greenhouse Academy
2/10 anonim válasza:
Ha zenés sorozatot szeretnél akkor ezeket ismerem, de nem láttam őket, úgyhogy véleménnyel nem tudok szolgálni:
Rock suli
Lost&Found
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a never have I ever-t láttam:)
2020. szept. 22. 15:10
4/10 anonim válasza:
Julie and the phantoms felűlmúlhatatlan! Nagy fán vagyok, és Luke is jól néz ki. Charlie Gillepsie játsza, aki nagy szívtipró szerintem. Most is Julie and the phantomsot hallgatok. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Lukee nagyon jol nez ki imádom őket es magat a sorozatot jöjjön mar a folytataas
2020. nov. 3. 15:06
7/10 anonim válasza:
Én most néztem meg, egy nap alatt.
Nagyon várom a kövi évadot 😭.
8/10 anonim válasza:
Mi már szeptember óta szenvedünk, üdv a klubban((:
9/10 anonim válasza:
En hetente tartok belole egy maraton, megunhatatlan 😍
10/10 Csillámpörkölt válasza:
Talán ezek érdekelhetnek (ezeket én Netflixen néztem)
GO! Járd a saját utad
Én még sosem...
Ashley Garcia: Szerelmes géniusz
+ tudom nem mostani de talán a Soy Luna is megér egy próbát :D én gyorsan ledaráltam az első évadot most meg kb a második évad felénél tartok és nekem nagyon bejön és imádom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!