Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anya, miért cserélgeti a...

Anya, miért cserélgeti a szemeit a raised by wolfes-ban?

Figyelt kérdés

#Raised by wolfes
2020. szept. 18. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszi, hogy akkor nem ismered fel.
2020. szept. 18. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a nekromanta szemei vannak bent, akkor elvileg hajlamos gyilkolni mindenkit, ezért cseréli őket. Bár tényleg nincs sok értelme, mert az első rész kivételével nekromantaként is normálisan viselkedik. Szerintem az írók nem gondolták át, hogy túl overpowered-é tették a karaktert és utógondolatként gyorsan beraktak neki valami gyengeséget, hogy azért haladjanak a plottal.

Azt is mondja a gyerekeknek, hogy nekromantaként ne nézzenek rá, de utána simán nézik őket. Lehet az én figyelmetlenségem, de elmagyarázhatták volna jobban, hogy akkor most mire kell figyelni és milyen ereje is van.

A 6. részben már telekinézist használ, wtf?

2020. szept. 18. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Asszem megvan. Mondták egyszer, hogy a nekromanta ereje a szemében van és amikor átpogramozták akkor sem volt bent a szeme. Arra jutottam, hogy a nekromantának a "gyilkoási vágya" (vagy milye) a szemében van. Ugye Anya egyszer azt hitte, hogy ő maga ölte meg tudta nélkül a gyermekeit és azután vette ki a szemeit, és ezért is lopta el (vagy vitte el🤔) a sima android szemét, hogy azokat használja, mert bár akkor nem lenne nekromanta ereje sem, de legalább tudat alatti gyilkolási vágya sem.
2020. szept. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!