Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy mostantól a mozikban is...

Hogy mostantól a mozikban is kötelező a maszk, azt hogy képzelik el a popcornt, az italokat és egyéb büfétermékeket illetően?

Figyelt kérdés

Sokak számára (nekem is) ezek nélkül nem mozi a mozi. Vagy aki ezeket vásárolja az kivétel, és ő leveheti amíg elfogyasztja őket? És mi van, ha valaki beosztja úgy, hogy az egész film alatt tartson?

(Megkérnék mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon! A "Zabálni mész moziba?", "Én örülök neki, ha beszüntetik, mert utálom, ha mellettem csámcsognak!"-hőzöngők kíméljenek!)

2020. szept. 17. 08:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
És lehet én vagyok összerakva=És lehet én vagyok roszul összerakva
2020. szept. 18. 09:02
 22/30 A kérdező kommentje:
rosszul
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Na ha ennyire parázol akkor nem mész el moziba és szevasz, aki meg megy, hadd döntse már el, hogy vesz-e nassolni valót vagy nem.
 24/30 A kérdező kommentje:
23: Na ez az. A maszk védelme pedig csak egy kamu placebó dolog. Azt viselve vagy anélkül, ha az ember csak kimozdul otthonról, vállalja a megbetegedés kockázatát.
2020. szept. 18. 09:05
 25/30 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok az aki azt mondja hogy mindenki maradjon otthon. Én is járkálok ide oda, de amit előirnak be tartom és kész. Nem tudsz ezzel mit kezdeni, kis ember vagy, nincs beleszólásod.

De büntethetnek, mert a maszk viselése előírás, és ha van egy ellenőrzés és nincs rajtad, írják is a csekket, nincsenek kifogások. De mondom, menj el egy moziba, hivd ki a vezetőt, vegyétek fel a nagyobb emberekkel a kontaltot és beszéld ezt mind meg vele. Ide hiába írsz ki bármit is, nem fogunk neked erre pontos választ adni és mint láthatod, mindenkinek ugyan az a véleménye, mert nem tudunk vele mit kezdeni.

2020. szept. 18. 09:09
 26/30 A kérdező kommentje:
25: Ha a fogyasztás idejére levehetem a szabály szerint, akkor hogy büntethetnének?
2020. szept. 18. 09:11
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, ha valaki meg akar büntetni, az meg is fog. Hiába mondod neki hogy mi a szitu, tapasztalat. Tesóm kisboltba dolgozik és mikor ment ki fickó, ajtó nyitás közben már vette le a maszkot. De pechjére egy ellenőrrel találkozott. Hiába mondták neki hogy rajta volt, írta is a büntetést.
2020. szept. 18. 09:17
 28/30 anonim ***** válasza:
55%
Jó majd térjünk erre vissza ha a moziba egy ellenőr caplat végig a sorok között. A szabály ott van, evés közbn le lehet venni és pont, ebbe megint nem lehet belekötni.
2020. szept. 18. 09:22
 29/30 anonim válasza:
100%
Maszkban fulladozva kinek van kedve a moziban végigülni egy filmet?
2020. szept. 18. 09:26
 30/30 A kérdező kommentje:
2020. szept. 18. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!