Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok nagyon nagyon ijesztő...

Írnátok nagyon nagyon ijesztő horror filmeket???

Figyelt kérdés
Mármint tényleg olyat amin félhetek rendesen vagy megrázó is lehet. Teljesen mindegy.

2020. szept. 16. 08:49
 1/6 anonim válasza:
40%
Fűrész.
2020. szept. 16. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Coming Soon (thaiföldi)

Cinderella (dél-koreai)

Cselló (dél-koreai)

The Cat (dél-koreai)

A harag (japán)

The Ring (japán)

2020. szept. 16. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Ha olyan vagy mint én nincs ilyen film.

Az, Apáca, kör, fűrész, a fiú, Annabelle, paranormal activity stb stb... Mind csak egy film, egyszerűen nem tudok az ilyeneken félni, tudom mindíg hogy mi lesz, annyira sablon filmek, mindíg csak a szokásos sablon megy újra és újra. Egyik legnagyobb példa, földszinten hall valami zajt a főhősünk... Mit csinál??

A, kiszalad az utcára üvöltözve hogy még is valaki hívjon már rendőrt vagy valami.

B, felszalad az emeletre, ahonnan semmiképpen nem juthat ki, hiszen kiugrani nem tud.

Eddig a kedvencem az volt (nem rémlik melyik film) hogy a nő telefonál, a sorozat gyilkos ott áll előtte a konyhában és a nő meg szól neki, hogy menjen ki, mert dolga van. Nem is az legalább hogy mit keres egy maszkos alak a házamban vagy valami...

2020. szept. 16. 09:21
 4/6 A kérdező kommentje:

09:12 kösziiii.

09:21 teljesen igazad vaanxddd :)

2020. szept. 16. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az örökség
2020. szept. 16. 12:10
 6/6 anonim válasza:

5 ös az örökség tényleg jó. Megrázó.

Énsem félek amúgy már semmin mert rengeteg filmet láttam és az ilyen apácákon már nevetek. Az igazán jó horror filmek nemis annyira felkapottak.

Nah.

Nézd meg az előzeteseket annyit megér. Nekem ezek tetszettek nagyon, az utolsó pedig személyes kedvencem.

Az ördög benned lakozik.

Mártírok

Negyedik típusu találkozások

Démoni doboz.

Az egészség ellenszere

47 méter mélyen

Ideglelés Blair Witch

Deborah Logan története

The possession of michael king

Múltbéli démonok

2020. szept. 16. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!