Írnátok nagyon nagyon ijesztő horror filmeket???
Coming Soon (thaiföldi)
Cinderella (dél-koreai)
Cselló (dél-koreai)
The Cat (dél-koreai)
A harag (japán)
The Ring (japán)
Ha olyan vagy mint én nincs ilyen film.
Az, Apáca, kör, fűrész, a fiú, Annabelle, paranormal activity stb stb... Mind csak egy film, egyszerűen nem tudok az ilyeneken félni, tudom mindíg hogy mi lesz, annyira sablon filmek, mindíg csak a szokásos sablon megy újra és újra. Egyik legnagyobb példa, földszinten hall valami zajt a főhősünk... Mit csinál??
A, kiszalad az utcára üvöltözve hogy még is valaki hívjon már rendőrt vagy valami.
B, felszalad az emeletre, ahonnan semmiképpen nem juthat ki, hiszen kiugrani nem tud.
Eddig a kedvencem az volt (nem rémlik melyik film) hogy a nő telefonál, a sorozat gyilkos ott áll előtte a konyhában és a nő meg szól neki, hogy menjen ki, mert dolga van. Nem is az legalább hogy mit keres egy maszkos alak a házamban vagy valami...
09:12 kösziiii.
09:21 teljesen igazad vaanxddd :)
5 ös az örökség tényleg jó. Megrázó.
Énsem félek amúgy már semmin mert rengeteg filmet láttam és az ilyen apácákon már nevetek. Az igazán jó horror filmek nemis annyira felkapottak.
Nah.
Nézd meg az előzeteseket annyit megér. Nekem ezek tetszettek nagyon, az utolsó pedig személyes kedvencem.
Az ördög benned lakozik.
Mártírok
Negyedik típusu találkozások
Démoni doboz.
Az egészség ellenszere
47 méter mélyen
Ideglelés Blair Witch
Deborah Logan története
The possession of michael king
Múltbéli démonok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!