A Mátrix című film izgalmas is, vagy csak elgondolkodtató?
Én még nem láttam, de már évek óta készülök megnézni, egyszer megnéztem talán az első két percét az első résznek; addig nem vett le a lábamról; de majd egyszer úgyis megnézem; csak addigis szeretném tudni, hogy mire számítsak?
Nőként ez élvezhető? Tehát mondjuk nem csak egy száraz valami, hanem tényleg izgalmas?
Mindenféle sztori szokott amúgy érdekelni: hétköznapi dráma, misztikus, sci-fi, vígjáték, akcióvígjáték, thriller, horror;
A sima akció kivételével, ami csak verekedés-lövöldözés-autósüldözés; na, azoknak a kivételével mindent szeretek. Tehát ha már akció-vígjáték valami, akkor az is jöhet; de a sima akció az pl számomra unalmas.
28 vagyok amúgy, ha számít; és ígyis-úgyis megnézem tehát, csak szeretném tudni, hogy izgalom szintjén is leköt-e majd a film, hogy úgy várjam, hogy most kapok is egy jó kis izgalmas sztorit; vagy csak elgondolkodtat majd? Mert,ha csak egyhangú lesz, de van üzenete, akkor eleve nem úgy fogok hozzáállni, hogy "most majd közben is szórakozok egy jót." Tehát, hogy élvezetes-e így is. Meg azért remélem, nem csak akciójelenetek vannak, vagy legalábbis nem csak arra van kiélezve:) Amúgy a mondanivalójáról pont most hallottam valami újdonságot, amit eddig nem hallottam. De szóval, hogy számomra is érdekes, izgalmas is lehet-e, az érdekelne. :)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :):) :):)
Ja és egyébként olyan durva szpoilereket ne nagyon lőjetek el, ha lehet; de 1-2 kisebb akár belefér; de szóval szerintem azt így a szövegben jelezzétek, nem kell a legelején, hanem lehet közben is; de szóval nagy szpoilereket légyszi ne írjatok; hanem lényegében csak magára a tényre, hogy én nem szeretem az akciókat pl, nekem az úgy egy kicsit szürke szokott lenni, hogyha pl nem mondjuk magáról a sztoriról szól egy film, hanem csak arról, hogy megvolt, hogy "legyenmá valami lövöldözős film", és akkor kitalálnak egy sztorit hozzá a lövöldözés kedvéért. :):) Tehát előbb megvan, hogy akarnak egy lövöldözős filmet; és akkor utána kitörpölnek egy sztorit, hogy legyen ok a lövöldözésre, de amúgy nem is a sztori a lényeg; hanem az úgy csak mellékesen ott van. :):):) Amúgy volt valami olyan film, ahol a csávó elment párhuzamos dimenziókba, és elkezdte levadászni az alteregóit, és az mondjuk úgy emlékszem, hogy akció,és úgy emlékszem, hogy tetszett is; de szóval nem ez az általános, hogy tetszik; ott pl volt egy jó sztori. Tehát tudnak nekem akciódús történetek tetszeni, csak ne arra legyen kiélezve, hanem azér' legyen egy történet, ami valódi tartalmat ad. :):):)
Tehát erről szeretnék, hogy számomra mit gondoltok, hogy élvezhető lesz -e vajon a Mátrix című film; mert ez egy nagyon nagy filmcím, de tehát nem tudom, hogy én magam, személy szerint, élvezném -e. Ti hogy látjátok, aki már ismeri? :)
Előre is köszönöm.
Izgalmas is. Látványos is. Vannak kérdései.
Megéri megnézni.
Tele kamu dolgokkal, meg bakik is vannak, de jól néz ki nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!