(sorozatkedvelők) Örültök, hogy az elmúlt években sok/többnyire olyan sorozatok készülnek, amiknek rövidebbek az évadai?
Leginkább sorozat-kedvelő emberekhez szól a kérdés, nem feltétlen ahhoz, aki 1-2 évente néz meg egyet, mert az nem lesz releváns válasz.
Gondolok itt arra, hogy pl régebben arányaiban több volt a hosszú évados sorozat, amik 20-25 részekből is álltak, míg manapság sok az olyan, amik 8-10 részes évadokkal jön ki és így 3 évad tesz ki annyit, mint más sorozatnál 1 évad.
Csak, hogy én is leírjam a véleményem, de befolyásolni senkit sem szeretnék, én kifejezetten örülök neki, persze csak akkor, ha a rövidebb évadokban is kellően ki tudják fejteni a történetet. Mostanra, amikor a sorozatok aranykorát éljük és non-stop új sorozat jelenik meg, nehezebb kiválasztani, hogy melyiket is nézzük és talán az segít, hogy rövidebbek, mert a hosszabbra már nehezebben veszem rá magam. Ha kisebb lenne a kínálat, lehet máshogy gondolnám.
Teszek egy szavazást is azért mellé.
Nekem hiányoznak a régi 22 részes sorozatok, amik jók. A mostaniak nézhetetlenek nekem.
Remélem ebben is lesz majd változás és lesznek még majd olyan sorozatok, mint pl. a Buffy vagy a Smallville volt.
Én is a rövidebbeket szeretem. Hosszú részes, összefüggő történetű sorozatokból kb 5 évadig szeretem nézni. Persze attól is függ hogy akkor kezdem-e el mikor kijön, vagy mikor már vége van. Pl. a Trónok harcát sosem néztem, és így hogy vége van, nem is ülnék már neki annak a nyolc évadnak, ezzel szemben az Orange Is The New Blacket néztem folyamatosan, így nem volt sok.
Szitkomolból mindegy, sőt, ha nagyon tetszik ott inkább a sok évadosokat szeretem, azokból tökmindegy melyik évad hanyadik részét rakom be, pl Modern Család, Jóbarátok, Agymenők, Family Guy, stb.
Szerintem nem feltétlen az évadok hosszától függ a minőség. Én még nem láttam a 24-et, de állítólag rohadt jó és az nagyon hosszúnak számít. Évadonként is és összességében is.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!