Leszbikus lányok, nektek ki a kedvenc férfi filmrendezőtök?
Figyelt kérdés
Mondtam a húgomnak, hogy már alig vártam a Tenetet, mert imádom Nolan filmjeit és megnézhetnénk együtt.Erre azt mondta, hogy direkt provakálom azzal, hogy férfi rendezők filmjeit akarom ráerőltetni. Szóval ennek apropóján érdekel hogy más leszbikus nőknek van-e olyan férfi filmrendező akit szeretnek.2020. szept. 8. 09:20
1/6 anonim válasza:
mondjuk netto nem vagom, hogy miert kell itt ebbe a nemeket belekeverni 😅
Nolan jo, Tarantino is nagyon pl. de ugy senkit nem kovetek ilyen teren, inkabb zeneszerzok akikre ra tudok kattanni es miattuk akar filmet is kepes vagyok megnezni
2/6 anonim válasza:
Vagy a hugoddal nem stimmel valami vagy ez már megint valami hülye kamu kérdés
A hiresebb filmrendezők kb 70%a férfi. Azért mert a nőket szeretem nem fogok csak olyan filmeket nézni amiket nő rendez
Sőt!
Bármilyen hihetetlen nem is utalom a férfiakat!
Spielberg és Scorsese a kedvenceim
3/6 anonim válasza:
A leszbikus témájú filmek túlnyomó részét férfi rendezte. Ezt a dilemmát hogy oldja fel a húgod? Inkább nem nézi meg? :)
4/6 anonim válasza:
Nekem Yorgos Lanthimos, Lars Von Trier és Ari Aster a kedvenc rendezőim, na és hát lássuk be... férfiak:'D Szóval ez úgy, ahogy van, hülyeség.
5/6 anonim válasza:
Szóval a húgod az a hardcore férfigyűlölő fajta leszbikus. Részvétem.
6/6 anonim válasza:
Yorgos Lanthimos-t például kedvelem... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!