Tudnátok jó romantikus filmeket vagy könyveket írni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, van az az érzés, mikor bizsereg a tested, megdobban a szíved és nagyon mélyen érint meg egy-egy jelenet. Ilyesmi könyveket vagy filmeket keresek.2020. szept. 7. 19:40
1/9 anonim válasza:
Én alapból nem szeretem a romantikus filmeket de az "egy esős nap New york-ban" marha jó volt
2/9 anonim válasza:
Ház a tónál
Ősz New Yorkban
Meseautó (2000)
3/9 D-Mano válasza:
Film:
Szerelmünk lapjai
Trisztán és Izolda
Széttört szívek háza
Titanic (ha még nem láttad volna 😃 )
Csillagpor
[Igazából szinte mindből van könyv is, de azokat nem olvastam]
Könyv:
Jane Eyre
4/9 anonim válasza:
Garantált szerelem. Most néztem meg, most jött ki. Nem olyan rossz. :)
5/9 anonim válasza:
Bármelyik Nicolas Sparks film. Kedvencem a Válaszúton és a Vissza hozzád.
A Fogadom is aranyos.
6/9 anonim válasza:
Gabriel's inferno a Passionflixen. Gyönyörű film egy mély lelki kapcsolatról, egymás lelkének gyógyításáról, az igaz szerelemről, gyöngédségről, ragaszkodásról, feltétel nélküli szeretetről, megváltásról. 3 részes.
7/9 anonim válasza:
És a könyv, ami alapján készült: Sylvain Reynard : Pokoli erény ( eredeti címe: Gabriel's inferno)
8/9 anonim válasza:
első vagyok, azóta láttam egy másik ilyet, ami nagy hatással volt reám: La la land
9/9 anonim válasza:
Spanyol filmek:
Tres metros sobre el cielo
Tengo ganas de ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!