Kisasszonyok című filmnek mi a vége?
Nehezen tudtam követni, megzavart, hogy a múlt és jelen közt váltogat a film, plusz Jo regényéről is szó volt.
Jo végül férjhez ment Louis Garrelhez, vagy azt csak a regényében írta meg? Mert ugye végig arról beszélt, hogy ő majd vénasszonyként hal meg, meg hogy egy regény se csak arról szóljon, hogy a cselekmény végén a főszereplő vagy meghal, vagy pedig férjhez megy. De úgy értelmeztem, hogy ő pont hogy férjhez ment a "valóvilágban"- mikor Loius után fut az esőben, hogy ott marasztalja mert szereti.. ez tényleg megtörtént, vagy csak a regényét írta meg ilyen végkifejlettel?
Kérlek ne bántsatok, ha nagyon félreértelmeztem a történetet és a mondanivalóját, inkább segítsetek ki megérteni:) Nagyon megköszönném!
Az hogy az esőbe utána futott az tényleg megtortent.
A másik kérdésre a válasz, a könyv az ő életüket írja le és ugye az a vége, hogy összeházasodnak, bár ezt a film már nem mutatja, de szerintem próbálnak utalni rá így hogy nem lett vén kisasszony vagy hogy mondjam
Nem. Jo hozzámegy Bhaershez, alapítanak egy iskolát, lesz két fiuk. Amy hozzámegy Laurie-hoz, lesz egy lányuk, Beth, aki sajnos betegeskedik, és Amy retteg, hogy elveszíti. Meg és John boldogan élnek ikreikkel, Demivel és Daisyvel. Beth, mint azt valószínűleg tudod, elhunyt.
Egyébként az a jelent a végén, ahol az iskola udvarán van mindenki, az az őszi almaszüret, és egyben akkor van mrs. March születésnapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!