Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kisasszonyok című filmnek mi...

Kisasszonyok című filmnek mi a vége?

Figyelt kérdés

Nehezen tudtam követni, megzavart, hogy a múlt és jelen közt váltogat a film, plusz Jo regényéről is szó volt.

Jo végül férjhez ment Louis Garrelhez, vagy azt csak a regényében írta meg? Mert ugye végig arról beszélt, hogy ő majd vénasszonyként hal meg, meg hogy egy regény se csak arról szóljon, hogy a cselekmény végén a főszereplő vagy meghal, vagy pedig férjhez megy. De úgy értelmeztem, hogy ő pont hogy férjhez ment a "valóvilágban"- mikor Loius után fut az esőben, hogy ott marasztalja mert szereti.. ez tényleg megtörtént, vagy csak a regényét írta meg ilyen végkifejlettel?

Kérlek ne bántsatok, ha nagyon félreértelmeztem a történetet és a mondanivalóját, inkább segítsetek ki megérteni:) Nagyon megköszönném!

2020. szept. 6. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, hogy ez a könyvben leírt történet. Igazából nem ment férjhez.
2020. szept. 8. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Az hogy az esőbe utána futott az tényleg megtortent.

A másik kérdésre a válasz, a könyv az ő életüket írja le és ugye az a vége, hogy összeházasodnak, bár ezt a film már nem mutatja, de szerintem próbálnak utalni rá így hogy nem lett vén kisasszony vagy hogy mondjam

2021. jan. 20. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem. Jo hozzámegy Bhaershez, alapítanak egy iskolát, lesz két fiuk. Amy hozzámegy Laurie-hoz, lesz egy lányuk, Beth, aki sajnos betegeskedik, és Amy retteg, hogy elveszíti. Meg és John boldogan élnek ikreikkel, Demivel és Daisyvel. Beth, mint azt valószínűleg tudod, elhunyt.

Egyébként az a jelent a végén, ahol az iskola udvarán van mindenki, az az őszi almaszüret, és egyben akkor van mrs. March születésnapja.

2021. aug. 10. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!