A lenti idézet melyik filmben hangzik el? Ernest Cline Armada c. könyvében olvastam. Ismerős, de nem ugrik be.
Figyelt kérdés
"Alapos megfontolást követően arra a döntésre jutottam, hogy nem szeretnék semmit se venni, eladni vagy gyártani. Nem akarok olyasmit venni, amit más vett vagy gyártott, vagy gyártani, amit majd adnak és vesznek. Vagy javítani, amit már legyártottak, és eladtak, és megvettek."2020. szept. 6. 17:22
1/2 anonim 

válasza:

[link] ő az, innen van, én is olvastam a könyvet, baromira bejött, mert hasonlitott a ready player one ami szerintem könyvbe egy mestermű:D, viszont ez az armada, amilyen jól végzödött olyan szar lett a vége :/ sajnálom érte, Ernest Cline-tól csak a ready player one a jó
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ismerős volt az idézet, pedig ezt a filmet még nem láttam, na de majd pótolom. Az Armadát még nem fejeztem be, közepénél tartok, de eddig elég középszer. Jól kezdett, de hamar kifújt, tök klisé a sztori, a geek dolgokkal meg átesett a ló túloldalára az író, egyszerűen túl sok, és erőltetett. Már csak abban reménykedek, hogy lesz valami csavar.
2020. szept. 9. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!