Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fogd a kezem c. sorozat...

A Fogd a kezem c. sorozat részei eredetileg (törökül) hosszabbak?

Figyelt kérdés

Magyarul 140+ valahány epizód van, törökül meg kevesebb, mint 100.

Bele is néztem egyszer YT-on egy török epizódba, ami 2 és fél órás volt.

Akkor magyarul több, de rövidebb epizódok vannak?

2020. szept. 5. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a sorozatot nem ismerem, de török, spanyol, mexikói sorozatok esetén gyakori, hogy kb film hosszúságú egy-egy epizód. Ezeket a magyar kereskedelmi tv-k meg szokták vágni, hogy egy órába beleférjen reklámokkal együtt.

Tehát leadják ugyanazt a mennyiséget, csak nem 90 részben, hanem 140-ben pl.

2020. szept. 5. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A török sorozatok itt általában 2-3 óra hosszúak, szoval nem ritka, hogy egy-egy sorozat rész mondjuk délután 4-tol este 8-ig eltarthat (reklámokkal), de mivel ez a modell nem illik a magyar kereskedelmi televíziózashoz, ezért kettő, háromban vágják a török sorozatok részeit.
2020. szept. 6. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Általában egy török sorozat epizód 2-2,5 órás de ha külföldön is leadják akkor lebontják 45 perces "mini epizódokra"

Én sokkal jobban szeretem a teljes 2,5 órás epizódokat,csak sajnos ahhoz tényleg úgy kell odaülni hogy van ideje az embernek.

2020. szept. 6. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!