Egy Netflix fiók készülékre, vagy emailre vonatkozik?
Mindegy hogy honnan fizetsz elő, ha a két készülékest választod, akkor nem tudsz egyszerre Netflixezni a laptopról plusz a két tévéről.
Laptopról plusz egy tévéről tudsz, vagy két tévéről.
Bejelentkezni akárhány készülékről betudsz. Egyszerre NEM tudsz nézni az adottnál több készülékről.
Tehát, mondjuk van a legkisebb csomagod. Te bejelentkezel telefonon, számítógépen és tévén. Mindegyiken megjegyzi a bejelentkezést és böngészhetsz, hogy mik vannak fent. DE, egyszerre csak egy készüléken indíthatod el a lejátszást. Ha elindítod a számítógépen, a tévén nem tudod.
Annyi helyen lépsz be, ahány helyen akarsz. Egyszerre tartalmát nézni viszont annyi helyen tudsz, amilyen csomagban vagy.
Én a legmagasabb csomagban vagyok és legalább 8 készüléken használja a család (tv, telefon, laptop) egyszerre 4 helyen tud menni a szolgáltatás.
A fiók tulajdonosa megváltoztatta a jelszót, ilyen egyszerű.
Az én jelszavamat sem tudja senki, mégis használja rajtam kívül 5-6 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!