Mi lehet a címe ennek a vígjátéknak?
Tévében láttam még régen, sajnos egyszer sem az elejétől, egyszer a végét, utána kb. a közepétől.
Amikre emlékszem:
-Talán a Viasat3-on volt, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
-Szinkronos volt, így tuti magyar csatorna adta.
-Kilencvenes évek vége felé, kétezres évek elején lehetett adásban; vagyis régen készülhetett.
-Több csoport volt benne, akik valamit kerestek, ezért rohangáltak össze-vissza.
-Végén egy nagy épületbe, valószínűleg speciális raktárépületbe mennek, ami vidámparki kísértetkastélyt idézi belül. A bejárat után van egy lépcsősor, amin van egy pihenő úgy 10 lépcsőfok után. Az első ember felfutna a lépcsőn, de a fokok lehajlanak, csapóajtó kinyílik, ő pedig egy hosszú csúszdán lecsúszik. A csúszda pár emelettel lejjebb viszi, ahol egy sekély medencébe esik, amiben van pár felfújható krokodil, olyan strandtutajféle. Mások is leesnek majd mellé, majd valahol kimásznak.
Második férfi, aki követi a bejáraton, az emiatt már a korlátokra támaszkodva átugorja a fokokat, majd úgy megy tovább az épületben.
-Folyosók és szobák vannak a felsőbb szinteken, ott rohangálnak. Az egyik ajtót megpróbálják kinyitni, nyomkodja a kilincset, de nem történik semmi, majd a másik oldalról kinyitják, s kiderül, hogy kamu kilincs volt, valójában jobb oldalról nyitható nem balról.
Egy másik ajtó mögött úgy néz ki, mintha egy hosszú folyosó lenne, de csak optikai csalódás, amit az egyre kisebb, színes keretekkel értek el, valójában egy kicsi ajtó van ott, amiből kijön egy törpe, aki odamegy az ajtó kinyitójához, aztán térden rúgja.
-Végén az épület előtt/mögött vannak, ahol fut egy út is, onnan távolodik a kamera, s látjuk a stáblistát. Kint világos van, lehet hogy épp hajnalodik.
-Autós üldözéses rész is rémlik belőle, szvsz akkor volt az, amikor az épülethez akartak jutni.
-Szerintem amerikai volt.
Remélem, valaki ismeri, régóta keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!