Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmek vagy sorozatok?

Filmek vagy sorozatok?

Figyelt kérdés
Melyiket nézitek szívesebben? Mit ad az egyik, amit a másik nem tud? Mennyivel adnak másabb élményt?

2020. aug. 30. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Film
Sorozat
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Film. A sorozatot rendszeresen nézni kell, amit elfelejtek és lemaradok, mindig a legjobb résznél hagyják abba, ha leveszik a műsorról menet közben annyi. A film egyszerre lemegy, elmondja a mondandót, lezárja és kész.
2020. aug. 30. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen sorozat.Sokkal jobban bele tudod élni magad, olyan mintha a karakterek a barátaid lennének...ha már valódiak nincsenek xdd
2020. aug. 30. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő.
2020. aug. 30. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

A mai sorozatokat elhúzzák és/vagy nem fejezik be és ez idegesít. A filmekből meg sorozatot csinálnak...

Szóval inkább azt mondom, hogy a regi sorozatokat és filmeket szeretem. Amikor még a rendezőknek nem állt anyagi érdekében folytatni.

2020. aug. 30. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Inkább filmezni szeretek, eddig nem is igazán találtam olyan sorozatot, amely különösebben fel tudta volna kelteni az érdeklődésem, a maroknyi kivétel is minisorozat.

Alapvetően sok buktatója van a sorozatnak, mint formátumnak. Pl. könnyen lehet, hogy néhány évad után óriásit zuhan a színvonal, vagy nem termel elég pénzt és elkaszálják, esetleg összecsapott lezárást kap.

2020. aug. 30. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sorozatból leginkább olyant nézek ami kicsit régebbi,befejezett.Ezért egyben meg tudom tekinteni a neten.
2020. aug. 30. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Film, sorozatokhoz több szabadidő kéne, úgy meg nem szeretem nézni, hogy mire a végére érek már alig emlékszem mi volt az elején, mert lehet hetekkel korábban lttam.
2020. aug. 30. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:

4: mindig az anyagiakról szólt a dolog.

5: lehet, de az nem ront a korábbi évadok színvonalán.

a filmek is kaphatnak összecsapott lezárást és a színvonal is süllyedhet ahogy fut a film

2020. aug. 31. 02:13
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

#8 Ez mondjuk igaz, de egy átlagos film 90-120 perc, és picit más az, ha annak összecsapott a vége, mint egy sorozatnak, ami több éve fut.

Illetve korábban nem írtam, de nálam is közre játszik a szabadidő. A filmművészet kifejezetten érdekel, és szeretnék átfogó képet kapni róla, mivel csak kicsit több, mint 2 éve kezdett alakulni a filmek iránti szenvedélyem, így még több ezer mű áll előttem. Átlagosan heti 2-5 filmet tudok nézni, de egyetem, más kötelezettségek és hobbik, illetve némi élet mellett ez a szám könnyen egyre csökkenhet. Szóval a sorozatok rengeteg időt vennének el más művektől.

Az sem mellékes, hogy inkább a szerzői műveket kedvelem pl. Bergman vagy Tarkovsky művei, ilyet pedig ritkán kapni egy sorozat esetében, hiszen az esetek többségében az több rendező, operatőr, akár író munkája.

2020. aug. 31. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!