Filmek vagy sorozatok?
A mai sorozatokat elhúzzák és/vagy nem fejezik be és ez idegesít. A filmekből meg sorozatot csinálnak...
Szóval inkább azt mondom, hogy a regi sorozatokat és filmeket szeretem. Amikor még a rendezőknek nem állt anyagi érdekében folytatni.
Inkább filmezni szeretek, eddig nem is igazán találtam olyan sorozatot, amely különösebben fel tudta volna kelteni az érdeklődésem, a maroknyi kivétel is minisorozat.
Alapvetően sok buktatója van a sorozatnak, mint formátumnak. Pl. könnyen lehet, hogy néhány évad után óriásit zuhan a színvonal, vagy nem termel elég pénzt és elkaszálják, esetleg összecsapott lezárást kap.
4: mindig az anyagiakról szólt a dolog.
5: lehet, de az nem ront a korábbi évadok színvonalán.
a filmek is kaphatnak összecsapott lezárást és a színvonal is süllyedhet ahogy fut a film
#8 Ez mondjuk igaz, de egy átlagos film 90-120 perc, és picit más az, ha annak összecsapott a vége, mint egy sorozatnak, ami több éve fut.
Illetve korábban nem írtam, de nálam is közre játszik a szabadidő. A filmművészet kifejezetten érdekel, és szeretnék átfogó képet kapni róla, mivel csak kicsit több, mint 2 éve kezdett alakulni a filmek iránti szenvedélyem, így még több ezer mű áll előttem. Átlagosan heti 2-5 filmet tudok nézni, de egyetem, más kötelezettségek és hobbik, illetve némi élet mellett ez a szám könnyen egyre csökkenhet. Szóval a sorozatok rengeteg időt vennének el más művektől.
Az sem mellékes, hogy inkább a szerzői műveket kedvelem pl. Bergman vagy Tarkovsky művei, ilyet pedig ritkán kapni egy sorozat esetében, hiszen az esetek többségében az több rendező, operatőr, akár író munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!