Régi robotos film?
Kb 2000-res évek legelején láthattam, de a film szinte biztos, hogy korábbi. Egész kevés részlet maradt meg, már rengeteget próbáltam keresgetni sikertelenül.
A lényeg, hogy amolyan robottá alakított emberek voltak benne, talán valami bűnüldöző erőkként.
Három jelenet ami megmaradt belőle. Egyik mikor az egyik női robotot egy professzor szereli, valamit a hasában ügyködik, és akkor mondja neki a robot, hogy csikizi, ahogy matat benne.
Az egyik férfi társuk, mármint férfi robot úgy hal meg, hogy egy konténer zuhan rá, és ott még beszélnek vele mikor haldoklik.
A harmadik részlet pedig, hogy úgy is tudtak ölni, hogy az egyik ujjukba ilyen apró tüske volt beépítve, ami hirtelen kiugrott.
Sajna már rengetegszer próbáltam keresni sikertelenül, szerintem amolyan tipikus B kategóriás film lehetett, az se biztos, hogy moziban eladták, annyi viszont biztos, hogy TV-ben láttam és szinkronos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!