Van ilyen film?
1.
Olyasmi, hogy egy 17 év körüli fiút többször is megvernek, valami pénztartozás miatt (nem muszály, hogy ő tartozzon, lehet valamielyik családtagja is. A lány, ő is 17 körüli, ezt látja, stb, stb. Végül szerelmesek lesznek. <3
2.
Van egy fiatal házaspár, huszonpár évesek. (Van gyerekük.) Az apa tűzoltó/mentő/rendőr. Egyszer a család háza gyullad ki/valami baj lesz, amiért mentőt hívnak/valami bűntény történik.
3.
Van egy vak fiú, 17 év körüli (nem muszáj, hogy a filmben vakuljon meg). Egy lány, aki szintén kb 17 éves, ő nem vak. A végét gondolom sejtetitek, egymásba szeretnek.
4.
17 év körüli lányt, vagy fiút súlyos baleset ér, és a felépülés közben az ellen kező nemmel egymásba szeretnek
Ha csak az egyik variációhoz tudtok hasonló filmet, nagyon sokat segítenétek! Köszi!
Ja, és nem vagyok pszichopata, csak ezt a témát szeretem nagyon.
4.
Hát ez nem biztos hogy teljesen az amire gondolsz, de: Két lépés távolság
Vagy van még a: Mielőtt megismertelek. Nagyon megható film, kicsit hasonló ahhoz amire gondolsz, bár itt a fiú le van (ha jól tudom) már az elejétől kezdve bénulva és egy lány ápolja őt. De nem akarok spoilerezni, de nagyon szép és megható történet, szóval ajánlom.
1.
Talán a felhők fölött 3 méterrel...bár inkább ne nézd meg, nagyon szar xd
3.
Mielőtt megismertelek
A nyugtalanság kora
Most jó
Minden minden (de inkább a könyvet ajánlom)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!