Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlatok animét? Több lent

Ajánlatok animét? Több lent

Figyelt kérdés

Alapvetően nem csípem őket és nem.is nagyon értek hozzájuk! De megnéztem a castlevaniat(remelem jól írtam) és az a látványvilág, meg történet, meg úgy minden..nagyon tetszett, nemtudom, hogy animén belül lennének-e stílusirányzatok de ahhoz hasonló sorozatot írnátok? Még a chirio amit nagyon szeretek.

Próbálkoztam több másikkal is..olyan tipik mesével..de csak nem tudtam nézni

2020. aug. 28. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Igen vannak műfajok, ennek érdemes utánanézned mivel elég nagy szerepük van. Először szerintem próbáld meg eldönteni, hogy milyen irányba szeretnél keresgélni mivel itt ajánlhatok én neked a romantikustól kezdve a horroron keresztül a felnőtt kategóriáig mindent :D Jó kezdőanimének tartom a death noteot, a mirai nikkit, és a legtöbb hypeoltabb animét (kivétel a tokyo ghoul ami a 3.évad miatt az elég selejtes lett szerintem)
2020. aug. 28. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Ha a Castlevania (ami amúgy nem anime) tetszett, akkor ajánlom ezeket:

Vampire Hunter D: Vérszomj (ez film)

Monster (nem horror, de rettentően jó kis nyomozós-thriller)

Boku Dake ga Inai Machi (ne tévesszen meg, hogy a főszereplők gyerekek!)

Mirai Nikki

Deadman Wonderland

Another

D.Gray-man

Higurashi no Naku Koro Ni

Wolf's Rain

Witch Hunter Robin

Chihiro-hoz hasonló pl.:

A vándorló palota

Kiki, a boszorkányfutár

Szél támad (bár ez nem fantasy)

Nauszika, a szél harcosa

A vadon hercegnője

Ezek mind ugyanannak az alkotónak a filmjei és mindhez van magyar szinkron, vagy felirat.

2020. aug. 28. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem hiszem, hogy hasonlóak lesznek, de kezdőnek tökéletes a Death Parade. Nincs az a tipikus "anime hangulata", kellően komoly, de könnyen érthető és befogadható. Esetleg nézz bele ezekbe is:

Gankutsuou (ennek van a legszebb látványvilága véleményem szerint)

Code Geass

Made in Abyss (komolyabb, mint amilyennek tűnik)

Fate/Zero

Perfect Blue (ez ihlette meg pl a Fekete Hattyú-t)

Parasyte

Psycho Pass

2020. aug. 29. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!:)
2020. aug. 29. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én még ajánlanám a Princess Tutu c. animét is. Ne nézd le azért, mert gyerekesnek tűnik, igen megtévesztő. Ahogy a Mahou Shoujo Madoka Magica is. Egyik sem a tündibündi cukiság.
2020. aug. 29. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3-mas vagyok és én is bátran állítom hogy a Princess Tutu mindenidők egyik legjobbja. Első rész alapján még bugyutának tűnhet, de a történet haladásával egy igazán mély, szívhez szóló, összetett történetet kapunk, rengeteg szimbólummal. Magyar felirattal való megnézése kicsit macerás, letölthető van hozzá, de így külön le kell szedni a részeket, max torrentezni tudod, mert máshol nem nagyon találtam. Torrentnél viszont 26 részes verziót fogod letölteni valószínűleg, eredetinél meg az anime második felétől ketté vágták a részeket így lett 38. A felirat meg ehhez igazodik :).
2020. aug. 29. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2020. aug. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!