Jégvarázs: Szerintetek is nagyon édi az a rész? Amikor Elsa és Anna a levegőbe szagolva egymásra néznek és: "hmmm csokoládé!"
Ha az első részről van szó, akkor a csokis igen, amit a 3mas is írt, meg amikor Olaf megmenti Annát és "Van akiért érdemes elolvadni"
Második részből pedig.. hmm.. pl amikor Elza végül utoléri a gyík(?)ot és ott beszél hozzá
De mondjuk még amikor a végefelé a kapitány segít Annának az óriásokat odacsalni, na meg a Show Yourself amikor bemegy és látja az anyukáját
Igen, nagyon cuki!
Szintén, amikor az elején Anna felmászik rá és drámaian közli, hogy "felébresztett az éj, úgyhogy játszani kell" majd amikor visszamászik és megkerdezi, hogy "építünk egy hóembert?"
Ez a sor: "Nélküled pici szívem csupa rom"
"tikk-takk, tikk-takk"
Amikor véletlenül orrba vágja Hanst.
Amikor szándékosan orrba vágja Hanst.
"Te sokkal gyönyörűrtebb vagy."
"Ó, Anna, mit tudsz te a szerelemről?"
Meg nem is tudom mit mondd Anna, amikor Elza lefagyasztja az egész országot ő meg megy utána lovon. Mekkora kópé?:D valami ilyesmit. De imádom ezt a reakciót.
"Ó, és szauna!"
"szeretet az, amikor vakaki más érdekeit helyezi előtérbe"
"Olaf, elolvadsz!"
"Van, akiért érdemes elolvadni"
És a lehmeghatóbb tényleg az, amikor feláldozza magát, mindig sírós.
Gyerekként Anna második részben is nagyon cuki.
"Mégis kit izgat a veszély szerelmesen?"
"És ezt még sosem mesélted el nekünk?!"
"Ő is tudja, hogy nem vagyok túl türelmes."
"Bújjatok ide. Jó szorosan."
Itt még az aranyos nagyon amikor Anna Olaf mellé ül a plédre és mondja, hogy "hmm". Olyan cuki!
Meg amikor összebújnak Elzával és együtt éneklik az altatót.
"Látom őt. Látom bennetek."
Meghatónak pedig igen, a Tárulj fel duettet mondanám én is.
Ezen kívül:
Amikor a Party Lázban Elza úgy ébreszti Annát, ahogy Anna őt kiskorukban.
És itt amikor ő mondja, hogy "boldog születésnapot", Anna meg folytatja, hogy "neked".
"Tied a nap, a hold és tiéd az ég!"
A karácsonyi kalandban:
"Sárkánymancs! Ham nyam nyam nyamm" - annyira édes!
"Nézd, egy másik rénszarvas tart az ellenkező irányba!"
"Te vagy az Olaf. Te vagy a hagyományunk."
"Mert ha együtt vagyunk, az a legszebb napunk. Legyünk együtt mindig, mert az ünnep így oly szép."
Ráadás: amikor a Szélvész tesztben a kicsi Iduna megböki Agnarr orrát és mondja, hogy "Bup!".
Hm, asszem csak ennyi:D
(Elnézést, ha valahol helytelen a szöveg, fejből írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!